Farma: Natalija uvredila gejeve!

Izvor: S media, 03.Okt.2010, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Natalija uvredila gejeve!

Pevačica i aktuelna farmerka Natalija iz grupe „Trik ef iks“ nesvesno je uvredila pripadnike gej populacije i poredila ih sa decom ometenom u razvoju.

Naime, farmeri su igrali igru istine“ i Limen je postavio Banetu pitanje: „Šta bi radio da ti dete bude gej?“, zbog kog se maneken na trenutak našao u čudu, ali rekao da bi pokušao da ga odgovori, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ali ako ne bi uspeo, pomirio bi se sa tom činjenicom. Natalija je u tom trenutku pokušala da stane na stranu homoseksualaca, ali nije shvatila da ih je tolikom odbranom još više isprozivala.

- Moja dva najbolja druga su homoseksualci i verujte mi da na njih gledam kao na normalne ljude. Eto, na primer ja imam komšinicu koja ima dete ometeno u razvoju, i ona ga voli i pazi i više nego da je zdravo. Tako i svi mi treba da se ophodimo prema homoseksualcima i da ih prihvatimo u društvu - rekla je pevačica, ne kapirajući da je time poredila svoje drugove sa bolesnim ljudima. Ostatak je pokušao da je podrži u priči iako nisu baš najbolje razumeli šta je Natalija u stvari htela da kaže.

Predrag Azdejković: Ne znam što se gejevi druže sa njom!

Poznati gej aktivista i urednik „gej eho“ portala Predrag Azdejković kaže da mu smeta ovakav Natalijin stav:

- Interesantno je da ljudi često počnu svoje izjave „imam dosta gej prijatelja...“ i onda ih u nastavku rečenice ocrne. Nije mi jasno kakvo je to prijateljstvo i zašto gejevi pristaju na prijateljstvo s ljudima koji ih diskriminišu. Slično je i u ovom slučaju sa Natalijom. Često se ubaci to „nemam ja ništa protiv, ali...“ i to, ali upropasti sve - smatra on. Izvor: Alo.rs
Pogledaj vesti o: Farma,   Bane Farma

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.