Farma: Maja i Bojan prve sluge

Izvor: Svet, 28.Avg.2015, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Maja i Bojan prve sluge

Posle razgovora i objašnjavanja pravila sa Ognjenom Amidžiđem, prvi gazda Farme 6, Zvezdan, izabrao je sluge koje će ga slušati bez pogovora.
Gazda mora da ustane i da kaže ko su mu sluge i da to obrazloži. Očekivano, s obzirim da je uspeo da se zakači sa Majom Nikolić, izbor je pao na nju i na Bojana Tomovića, koji će spavati u štali.
Hteo sam da stavim gospođicu pevačicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << jer me je nazvala vezirom. Maja je ženski sluga, a Bojan je muški sluga”, rekao je Zvezdan.
“U štali ću spavati jer sam navikla. Za mene je to mnogo bolje nego da spavam u sobi”, odgovorila je Maja.
“Ovde si došla da mi iskopaš rupu. Ja sam častan, pošten i iskren. Od tebe nisam ni sanjao da ćeš se ovako ponašati… Ako ljudi kažu da sam loš čovek, neka me sad svi prebiju”, rekao je Zvezdan, a Milić je dodao da ne sme da se raspravlja sa Majom jer je to ispod časti.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Anđić,   Maja Nikolić

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nije ni čudo!

Izvor: Mondo, 28.Avg.2015

Prvu postavu sluga u Farmi 6 čine Maja Nikolić i Bojan Tomović...S obzirom da je ušla u konflikt sa gazda Zvezdanom, nije čudo što će Maja spavati noćas sa kravama...Bojan Tomović se sam prijavio da služi gazdu bez pogovora narednih nedelju dana, jer kako kaže želi da se oslobodi prozivki...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.