Farma: Ko će uzeti 50.000 evra?

Izvor: Vesti-online.com, 31.Dec.2013, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Ko će uzeti 50.000 evra?

Posle četiri meseca, večeras je finale Farme 5. U borbi za 50.000 evra našli su se rediteljka i glavna svađalica Jelena Golubović i pevač Granda Slobodan Đurković.

Stigla do superfinala: Jelena Golubović  

Prvi je finale morao da napusti Ivan Marinković, a posle njega izbačena je Romana Pavić. Posle pevačice, Jelena Jovanović je bila sledeća. Morala je da se na kratko oprosti od Edina Škorića, ali je i odbojkaš posle nje napustio imanje u Lisoviću.

 

USKORO OPŠIRNIJE...
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Farma: Ko će uzeti 50.000 evra?

Izvor: Dzungla.org, 31.Dec.2013

Posle četiri meseca, večeras je finale Farme 5. U borbi za 50.000 evra našli su se rediteljka i glavna svađalica Jelena Golubović i pevač Granda Slobodan Đurković.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.