Zorica Marković: Golubovićka je studirala Farmu, tačno zna šta treba da radi!

Izvor: Kurir, 28.Dec.2013, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica Marković: Golubovićka je studirala Farmu, tačno zna šta treba da radi!

Jelena je farmu studirala i znala je tačno šta i kako. Svaka joj čast na tome. Ona je sama sebe izmislila, mi smo svi bili glumci koji su igrali po njenoj volji, rekla je Zorica po izlasku sa imanja

Pevačica Zorica Marković napustila je imanje i rekla da će i pored svega što se dogodilo ostati u dobrim odnosima sa Jelenom Golubović.

"Za sve ove godine toliko sam imala pobeda, uspona i padaova da mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ovo dođe kao izlet", rekla je Zorica i dodala da izlazi čistog obraza.

"Mislila sam da ću biti katastrofa", rekla je. "Oni su u meni videli favorita i počeli najstrašnije da me ogovaraju. To su Edin i, nažalost Jelena Golubović, sa kojom ću se verovatno družiti, bez obzira na sve, jer ona ima nešto ljudsko u sebi", kaže i dodaje da je pobedila sebe jer su ljudi mislili da će se ona potući sa nekim i da je ona "tabadžija".

Zorica je rekla da nije ušla s namerom da pobedi. "To nije bio moj cilj", rekla je i dodala da je bolje da uzme novac neko kome je potrebniji.

"Jelenom ne možete da manipulišete, ja mislim da sam njoj donela sreću. Meni nije trebalo nerviranje, ja sam sela sa njom i dogovorila se, i rekla svim farmerima da sam videla suzu u Jeleninim oku. Ona je sama sebe izmislila, mi smo svi bili glumci koji su igrali po njenoj volji. Vrlo je inteligentna, ja joj želim sve najbolje i znam da joj je potreban novac", rekla je Zorica i dodala da je ova ekipa bila mnogo pozitivnija nego prošla.

"Da nije Mića diskvalifikovan, ja bih izašla, jer je on bio hodajuće zlo". Zorica kaže da je po njenom mišljenju Edin najveći folirant.

"Najveći folirant je Edin Škorić, a Jelena je farmu studirala i znala je tačno šta i kako. Svaka joj čast na tome". Ona takođe misli da se Sara folira, kao i svi ostali parovi.

"Sara nije zaljubljena ni u koga, ali vreme će pokazati svoje. Foliraju se i Edin i Jelena, on kao pada u nesvest, ja ne mogu da verujem koliko može da se folira".
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

PRIZNALI BEZ BLAMA: Marko i Jelena imali seks u troje!

Izvor: Kurir, 28.Dec.2013

Katarina Grujić je ostale farmere pitala da li su imali trojku, Marko i Jelena su priznali..Farmerima je ostalo još samo tri dana do finala pa su se malo opustili i uz rakijicu su otkrili više nego što su hteli...Tokom noći, pošto su sa imanje napustile tri farmerke Vesna Rivas, Zorica Marković...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.