Farma: Goca Božinovska ima najbolju guzu na farmi? (Foto)

Izvor: Poznati.info, 20.Mar.2013, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Goca Božinovska ima najbolju guzu na farmi? (Foto)

Iako je na farmu ušlo nekoliko veoma zgodnih mladih devojaka, njena guza je bez konkurenciju. Goca Božinovska jedna je od najstarijih učesnica farme i većini devojaka ona može da bude mama, ali po izgledu se to nikako ne bi moglo reći. Ona je u toku dana ušla u udobne krpice, tačnije u plišanu trenerku koja je na videlo izbacila njene atribute. Čvrsta i trćasta guza došla je do izražaja. Mnogi forumaši komentarisali su da je ovo najbolja guza farme.

Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Farma: Goca Božinovska imala nikotinsku krizu!

Izvor: Poznati.info, 21.Mar.2013, 04:58

Goca Božinovska imala nikotinsku krizu, jer je morala da čeka na red da za kupatilo, gde jedino smeju da puše...Zadruga je objavila da nigde na imanju nema pušenja osim u kupatilu, ali pod uslovima da ulaze jedan po jedan. Kada je već bila previše iscrpljena i bila joj je potrebna cigareta, Goca...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.