Farma 7: Nikola pobesneo zbog kazne lomio i bacao sve pred sobom! VIDEO

Izvor: Svet plus, 27.Mar.2016, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 7: Nikola pobesneo zbog kazne lomio i bacao sve pred sobom! VIDEO

Danas u rijalitiju Farma 7, Zadruga je kaznila pojedine učesnike zbog nepoštovanja pravila među kojima se našao i Nikola Lakić koji pobesneo i lomio i šutirao sve pred sobom.

Naime, danas na Farmi pojedini učesnici su spavali među kojima se našao i Nikola Lakić. Ceca Jovanović, Goga Aleksić, Maja Milošević i Nemanja MCN su kažnjeni nedeljnim honorarom zbog kršenja pravila, dok je Nemanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << obavezan da plati 30.000 dinara. Nemanji je to jako zasmetalo, te je u naletu besa šutirao i lomio stvari pred sobom. Učesnici su se složili da to nije u redu jer on svako jutro muze kravu.

 
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PODIVLJAO Lakić mora da plati štetu koju je napravio na Farmi 30.000 dinara

Izvor: Blic, 27.Mar.2016

Farmeri koji su spavali preko dana, što je strogo zabranjeno, biće kažnjeni nedeljnim honorarom. Ceca Jovanović, Goga Aleksić, Maja Milošević i Nemanja MCN su to stojički podneli, dok je Nikola Lakić pogubio živce...- Pitao sam Proku da li mogu da spavam, on je rekao ok. Zadruga svaka vam čast...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.