​Farma 7: Gazdarica odlučila - oni su nove sluge! VIDEO

Izvor: Svet plus, 07.Jun.2016, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

​Farma 7: Gazdarica odlučila - oni su nove sluge! VIDEO

Večeras je tradicionalno u rijalitiju Farma 7 održan izbor sluga, a nova gazdarica je lako donela odluku.

Danas je na Farmi izabrana nova gazdarica, a to je Goga Aleksić, koju je na ovu poziciju postavila Zorica Marković Keva koja je sinoć napustila imanje. Ona je istakla kako je pretpostavljala da će biti gazdarica, pa je odmah počela da razmišlja o tome koga bi poslala u štalu i odlučila da postavi nekog ko joj je drag, kako bi ga sačuvala i nekog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kog manje voli. Tako je Goga za muškog slugu izabrala Žiku Đorđevića, dok je za ženskog postavila Sašku Karan. Gazdarica je dodala da svi koji hoće da rade, rade za kolektiv a ne za nju, te da nikom neće naređivati niti kažnjavati, kao što je to činila Jelena Golubović.

Saška je rekla kako je osećala da će Žika i ona biti sluge i nema problem zbog toga, a i nada se da će se ljudski naspavati u štali, iako očekuje da će na kraju završiti u izolaciji. Žika je bio iznenađen, ali  mu je drago što će biti sa Saškom i da će dati sve od sebe da bude dobar sluga. On je inače danas izabran za najboljeg farmera, a kao nagradu moći će da se kupa ove nedelje u gazdinoj kući.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.