Farma 6: Maja Nikolić i Bojan Tomović izabrani za sluge!

Izvor: Svet plus, 28.Avg.2015, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 6: Maja Nikolić i Bojan Tomović izabrani za sluge!

Pre samo nekoliko trenutaka na imanju u Lisoviću odabrane su prve sluge najgledanijeg rijalitija Farma 6! Prve sluge su Bojan Tomović i Maja Nikolić.

Pevač Bojan Tomović i njegova koleginica Maja Nikolić su prve odabrane sluge u rijalitiju Farma 6. Gledaoci mogu da glasaju koga žele da izbace sa imanja u Lisoviću, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << međutim ne mogu da glasaju za gazdu Zvezdana i sluge.

U toku su dogovori i raspodela poslova za sledeći dan, a Stanija Dobrojević je pomaže ostalim takmičarima oko organizacije jer se ona najbolje razume u politiju rijaliti šou programa Farma.

Pratite najgledaniji rijaliti na televiziji Pink i glasajte za svog favorita kog želite i dalje da gledate na imanju u Lisoviću.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.