Farma 3: Ekrem u ulozi profesora seksualnog obrazovanja

Izvor: Poznati.info, 02.Dec.2010, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 3: Ekrem u ulozi profesora seksualnog obrazovanja


Juče je širom sveta raznim manifestacijama obeležen svetski Dan borbe protiv side. Ovaj Dan je obeležen i u Srbiji, a na 'Farmi' Ekrem je dobio ulogu učitelja, ne bi li 'mlade' farmere upozorio na moguće opasnosti, ali je i kao pravi učitelj odgovarao na razna pitanja vezana za seksualno obrazovanje, naravno u njemu svojstvenom stilu.
'Kako se sida dobiva da vam ja kažem lično. Ako ja imam seksualne odnose sa nekom ženskom i nisam se izaprao, nisam oprao 'dick' da izvinete i otišao sam na drugu žensku. Nema veze da je ta ženska sto posto čista, ja dobivam sidu od one prve!'

...
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić Farma,   Ekrem Jevrić

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.