Izvor: iYupi.com, 18.Dec.2010, 04:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FARMA: EKREM ZABRANIO IGBALI DA IMA PSA, DA NE BI SPAVALA S NJIM!!

Spisku bisera koje je za tri meseca uspeo da izrekne na farmi naturalizovani Njujorčanin Ekrem Jevrić uspeo je da pridoda najbizarniji dosad, kada je izjavio da „pas bolje je*e od muškarca“. Ovakva izjava i ne bi bila čudna da je rečena u smislu poređenja životinjskog sa ljudskim seksom. Ali, ne, Ekrem je zapravo mislio na to da je >> Pročitaj celu vest na sajtu iYupi.com << domaći ljubimac bolji za seks sa ženama! Sve je počelo kada je Jevrić u četvrtak uveče pričao farmerima priče kako zna dosta „slučajeva“ da su žene „imale veću ljubav sa kučetom nego sa mužem“. - Ja, bre, znam ženu jednu iz Nemačke, koja je tako imala psa! Pa ovo, pa ono, pa ga voli... A da znaš šta mu radi. Posle mi jedan čovek ispričao da je nju pas je*ao, to je kao ljubav! Ja rekoh, nemoj zajebavat, ali sam posle čuo još takvih priča! Da žena zna kako pas je*e, nikada muža pustila ne bi! Tako svi kažu, a i jeste tako - pričao je pevač preneraženim farmerima i dodao da je uveo posebne mere opreza u svoj dom u najvećem gradu Amerike. .banner_text_link { text-align: right; }.banner_text_link a { font-size: 12px; color: rgb(204, 204, 204); }.banner_text_link a span { font-size: 10px; }.banner_text_link a:hover { color: rgb(102, 102, 102); } - Moji sinovi su uvek tražili da im kupim kuče, ali im nikada nisam dozvolio da ga dovedu u kuću! - zaključio je oprezni Jevrić. Okupljeni učesnici rijalitija, posle prvobitnog šoka, počeli su da zbijaju šale sa Gospodom, a najglasniji je bio Bata Zdravković, koji je počeo da ga proziva da se uplašio da bi i on sam mogao da bude žrtva takve situacije: - A zato ti nisi hteo da kupiš kuče, a? Sad kad dođeš u Njujork, a sačekaju te četiri pitbula! - rekao je Zdravković, a ostatak farmera se samo nasmejao. Posle ovoga Jevrić se nije više vraćao na teme o zoofiliji, što ne znači da neće u budućnosti.
Pogledaj vesti o: Farma,   Ekrem Jevrić Farma

Nastavak na iYupi.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BIZARNO Valjda ćemo ga izdržati još dve nedelje: Ekrem Jevrić ustanovio da je ženama bolji seks sa psima nego sa muškarcima!

Izvor: Scandal.rs, 18.Dec.2010

Spisku bisera koje je za tri meseca uspeo da izrekne na farmi naturalizovani Njujorčanin Ekrem Jevrić uspeo je da pridoda najbizarniji dosad, kada je izjavio da „pas bolje je*e od muškarca“. Ovakva izjava i ne bi bila čudna da je rečena u smislu poređenja životinjskog sa ljudskim seksom....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iYupi.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iYupi.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.