Izvor: iYupi.com, 13.Dec.2010, 01:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FARMA: BOKI I ACA NAPUSTILI IMANJE! VIDEO!

Ove nedelje, pred samo finale, Farmu su napustili Boki 13 i Aca Ilić. Boki 13 je ušao sa tajnim zadatkom, koji nije ispunio. Naime Boki 13 nije smeo da radi ništa dok god mu zadruga ne javi da je izvršio zadatak. Tokom paklene nedelje on je pomagao drugima i radio sve što se tražilo od njega i na taj način zadruga mu je naredila da napusti imanje. Saopštenje zadruge: Boki u studiju: Duel izmedju Jovane i Ace je završen sa 86,12% u korist Jovane, na spram 13,88% Acinih glasova. Aca se sa svima pozdravio i završio svoje učešće u rialitiju.

Nastavak na iYupi.com...






Povezane vesti

Farma: Izbačeni Boki i "čika Aca"

Izvor: S media, 13.Dec.2010

Makedonski šoumen prekršio je tajni zadatak tako što je pomagao ostalima tokom paklene nedelje, a Aca je izgubio u sjajnom duelu od Jovane...Kraj paklene nedelje za farmere obeležen je duplim izbacivanjem - od nagrade od su se oprostili Boki i Aca Ilić...Boki 13 ušao je na imanje sa tajnim zadatkom...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iYupi.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iYupi.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.