Evin beg iz surove  stvarnosti

Izvor: Blic, 14.Sep.2010, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evin beg iz surove stvarnosti

Ovo leto je za mene bilo teško i želela sam da se izvučem iz ove situacije, ali ne i da umrem. Zbog toga sam i ušla na „Farmu“, otkrila je nekoliko minuta pre odlaska na imanje u Lisoviću legendarna glumica i spisateljica Eva Ras, koja se osmelila da u sedamdesetoj godini prihvati nimalo lak izazov. Evin ulazak je svakako veliko iznenađenje za sve kraj malih ekrana koji su prethodnih meseci bili svedoci teške situacije u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koju je zapala kada su joj oduzeli skromnu porodičnu penziju od 18.500 dinara.

Eva nije odustala od životne borbe, već je rešila da bitku za sebe nastavi na poznatom imanju.

- Zvali su me kada su se prikazivale prve dve „Farme" i te ponude sam odbila i sada sam se sama ponudila. Imam sedamdeset godina i svaki dan mi je božji dar, tako da jedino što želim jeste da mi na farmi bude lepo - ispričala je Eva.

Kada je prešla prag „Farme", mnogi su bili iznenađeni. Sličnu reakciju imala je i glumica Rada Đuričin, koju smo telefonom obavestili da je Eva u „Farmi".

- Zaista je ušla u „Farmu"? Nisam znala. Uverena da je Eva Ras dobro razmislila o svemu pre nego što se odlučila da uđe u „Farmu". Ona je izuzetno pametna i nadarena žena i ne sumnjam da je sve to uradila promišljeno sa nekim dobrim razlozima. U te razloge ne želim da ulazim, niti da ih nagađam jer je to njena stvar, kao i svakog pojedinca - ispričala je Rada koja do sada nije gledala „Farmu".

- Moraću sada da pogledam ponekad zbog moje Eve. Veoma je volim, cenim i poštujem i navijaću za nju - rekla je za „Blic" Rada Đuričin.

Milica Milša je dugogodišnja Evina prijateljica koja se nije iznenadila njenim ulaskom u „Farmu".

- Mislim da je Evin odlazak na „Farmu" beg iz surove stvarnosti. Za nju je bolja i „Farma" nego da živi obespravljena bez penzije koju je svojim radom i talentom zaslužila - kaže Milica, koja ističe da je legendarna glumica jedna divna i blagorodna žena, puna duha, a sa druge strane veoma obrazovana i promućurna.

- Njena sudbina je poprilično teška i neki ruski tragičar bi mogao da napiše roman o njenom životu. Zaista je sjajna žena i takav čovek se retko sreće, ona će svima biti melem, samo se nadam da će svi oni to umeti da cene i poštuju. Kad već iz penzionog fonda to nisu shvatili - kaže Milica Milša.

Podsećamo da je poslednji projekat u kome se Eva Ras pojavila serija „Bela lađa", u kojoj je snimala scene sa Dejanom Lutkićem.

- Kada je Eva Ras u pitanju, od mene može uvek da dobije apsolutnu podršku. Nemam odnos prema rialiti emisijama, pa ne mogu da komentarišem. Eva ima dovoljno životnog i profesionalnog iskustva i zna da li je ovaj izazov za nju, a ja joj u svakom slučaju želim sve najlepše - ispričao je Lutkić.

Prva svađa

Novopečeni seljaci nisu se pošteno ni raspakovali a već je počela prva svađa. Sve je počelo kao šala, a zamalo se završilo suzama. Jovana Pajić je došla na ideju da se našali sa Bakijem Đoganijem i izmakla je daske na njegovom krevetu. Kada je Baki skočio u krevet, daske su popucale, a popucali su i njegovi živci. Počeo je da se svađa sa mladom pevačicom, koja mu nije ostala dužna. Posle razmene teških reči, psovki i uvreda, njih dvoje su se na kraju pomirili i izgrlili. Inače, farmeri su tokom prvog dana bili veoma vredni i svi su želeli da učestvuju u poslovima.

Zaboravljeni asovi ponovo u žiži

Andrija Đogani (37), denser

Baki B3 se proslavio devedesetih godina kada je dens muzika bila na vrhuncu. Jedan je od braće iz porodice Đogani. Njegovi najpoznatiji hitovi su „Još pet minuta", „Olovna ruka"...

Šikica (42), pevačica

Iako mnogi nikada nisu čuli ime ove pevačice, većina ljudi je čula pesmu „Ala bih se šikicala, al’ mi ne da nana", koju mnogi spominju u podrugljivom kontekstu. Sarađivala je sa Bajramovićem.

Natalija Trik FX (39), pevačica

Najpoznatija kao žena Sanija Đoganija, sa kojim ima dens grupu „Trik FX". Takođe ima i plesnu grupu. Najpoznatije pesme su „Crno ili belo" i „Do jaja".

Li Men (43), umetnik

Nikola Kostić, poznat po nadimku Li Men, bio je aktuelan devedesetih godina, a potom je otputovao u London gde je radio kao moler. Nedavno je snimio deset novih pesama.

Zoran Pejić Peja (46), voditelj

Peja je bivši muž Zlate Petrović. Imao je emisiju na „Pinku" koja se zvala „A što ne bi moglo?". Pre toga, devedesetih godina, Peja je vodio tada najpopularniju estradnu emisiju „Zam".

Nepoznate zvezde u vip serijalu

Bata Zdravković (38), pevač

Ovaj pevač je više poznat u nemačkim folkotekama. Naslovi nekih od njegovih pesama su „Bretela", „Konobar donesi", „Ljulja, ljulja"" Bata je takođe imitator.

Sanja Radinović (21), misica

Ova devojka iz Belegiša pre dve godine je bila misica u Sremu. Proglašena je za mis Vojvodine 2008. Potom je otputovala na „Miss International" takmičenje.

Jelena Stožinić (23), manekenka

Jelena je pre nekoliko godina pobedila na izboru za „Elit model Look" 2003. godine. Potom je otputovala na svetsko takmičenje i našla se u prvih petnaest.

Branislav Janković (27), maneken

Iako je diplomirani ekonomista, Branislav je radio revije, a pojavljivao se u spotovima Dragane Mirković i Nives Celzijus. Učestvovao u rijalitiju „Big Mama’s House".

Katarina Živković (21), pevačica

Živi u Leskovcu i poslednja je godina medicinske škole. U emisiji „Zvezde Granda" se takmičila 2007. godine, ali nije napravila uspeh kao neke njene kolege.

M. Čule
Pogledaj vesti o: Farma,   Penzija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.