Đukić danas iznosi nove detalje o napadu na farmi

Izvor: Radio 021, 13.Jan.2015, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić danas iznosi nove detalje o napadu na farmi

Povodom dešavanja na farmi u blizini Žablja, kada su ga, kako kaže, napala dvojica muškaraca, koji su od njega tu farmu iznajmili, bivši predsednik Izvršnog veća Vojvodine i opštine Žabalj Đorđe Đukić danas će javnosti izneti nove detalje tog sukoba.

Đukić je ranije rekao da te osobe, koje su iz Beograda, već četiri meseca ne plaćaju ni zakup ni struju, na šta im je skrenuo pažnju kada je obišao farmu, a oni su ga nakon toga napali -  davili su ga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << oteli mobilni telefon i udarili nekoliko puta.

Stevan D. i Nemanja D. su u izjavi medijima to negirali, tvrdeći da je Đukić, uz pretnju plastičnim pištoljem i bez povoda, pokušao da ih izbaci sa farme. Prema njihovim rečima, oni su Đukiću sve uredno platili "u kešu", ali nijedan ugovor o tome ne postoji, a kako su dodali, dat je i novac za renoviranje objekta.

Đukić je rekao da je tačno da je poneo "dečji plastični pištolj" jer te osobe već mesec dana prete smrću njemu i njegovoj porodici. On će danas u 12 sati održati konferenciju za novinare u Radio kafeu, Miletićeva 45, kojoj će prisustvovati i Mirko Matijević direktor firme "Rumix".

Đukić je pokrajinsku izvršnu vlast predvodio od 2000. do 2004. godine, kao funkcioner Demokratske stranke (DS), čiji je poslanik bio u parlamentu Srbije. DS je napustio posle osnivanja Liberalno demokratske partije, a menadžer vojvođanskog odbora LDP bio je do 2008. godine, kada je prestao da bude politički angažovan. Pre dve godine je pristupio Ujedinjenim regionima Srbije koji su se u međuvremenu raspali.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.