Cobe otkrio zašto ga nije bilo u medijima: Pogodile me kritike na Jutjubu!

Izvor: Svet, 25.Feb.2015, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cobe otkrio zašto ga nije bilo u medijima: Pogodile me kritike na Jutjubu!

Pevač Slobodan Batjarević Cobe, gostujući u emisiji “Grand magazin”, publici je otkrio jedan od razloga zbog čega ga toliko dugo  nije bilo  na muzičkoj sceni,a samim tim i u medijima.
“Posle ‘Farme 3′ sam dobio pesmu  koju je za mene napisao Dragan Kojić Keba, koji me je inače od svih starijih kolega i najviše podržavao.  On je hteo da mi učini i ne sluteći da će pema ‘Gel, gel kupujem’ doživeti neuspeh.  Toliko sam negativnih komentara dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << na Jutjubu, toliko sam se razočarao, i sve sam to primio previše k srcu. To je bio jedan od razloga nepojavljivanja u medijima, ali sam nastavio sa svadbama i tezgama. Čekao sam da se ta prašina oko te pesme slegne, da se zaboravi”, izjavio je mladi pevač koji se nakon dve godine pauze ponovo vratio na muzičku scenu i to numerom “Ciganka”.
Nadamo se da će Cobe sa ovom novom pesmom imati više uspeha. Iako pevač želi da je zaboravi, mi ćemo se ipak prisetiti pesme “Gel, gel kupujem”.



Autor:Jasmina Jovičić
Foto: printscreen

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.