Brat Dejan optužuje Minu Kostić da je lagala o poreklu kog se stidi

Izvor: S media, 24.Apr.2010, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brat Dejan optužuje Minu Kostić da je lagala o poreklu kog se stidi

Folk pevačica Mina Kostić (35), koja je pre nedelju dana ušla u rijaliti-šou „Farma", rođena je kao Minira Jašari u naselju Ledine! Budući da se o njenom detinjstvu proteklih godina mnogo spekulisalo u javnosti - da je odrasla u bedi i da ju je kao malu od njenih bioloških roditelja Zoje i Alije uzela i usvojila Beograđanka Duda Ivanović, ekipa Pressa posetila je Minin porodični dom i u razgovoru sa njenim najstarijim bratom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Dejanom pokušala da sazna pravu istinu!

- Izvolite u kuću da se poslužite! Minini i moji roditelji su na odmoru u Belgiji kod naše sestre i vratiće se tek za mesec dana - dočekao nas je ljubazno pevačicin brat Dejan Ivanović, koji nam je na naše pitanje otkud to ime i prezime objasnio da je bio prinuđen da ga promeni.

Navijamo za Minu

- Moje prvo ime je Enver Jašari i nisam ga promenio zato što se stidim što sam Rom, već što sam morao da plaćam troduplo više za italijansku vizu. To je uradila i Mina - rekao je Dejan dok nas je njegova supruga Emina posluživala kafom i sokom.

- Znali smo da će Mina ući na „Farmu", javio nam je brat koji je sa njom u stalnom kontaktu! On je oženjen Kineskinjom, ima svoj lokal, pa Mini imponuje jer ima dosta para. Često je gledamo na televiziji i bilo bi nam drago da ona pobedi! Iako sam ljut na nju, nisam zloban - objašnjava Ivanović, koji tvrdi da Duda nikada nije zvanično usvojila njegovu sestru.

- Nas je bilo desetoro dece, sada nas je devetoro jer nam se jedna sestra udavila u Dunavu. Duda je živela dve ulice od naše i ja sam joj bio kao sin. Ona uopšte nije usvojila Minu dok je bila mala. Moja sestra je rano počela da peva sa „Alivi bendom" i vrlo brzo se osamostalila. Iznajmila je stan na Čukarici jer joj je trebao mir koji nije imala kod nas. Duda je tada počela da se zbližava sa njom jer je videla da je pred njom dobra karijera, pa je želela da sebe obezbedi u starosti. Prodala je kuću na Ledinama, kupila stan i pozvala Minu da živi sa njom. Inače, Duda se ne preziva Kostić, već kao ja - Ivanović - navodi pevačicin brat.

Javno se odrekla porekla

Minin brat otkriva zbog čega je kivan na sestru i u kakvim je ona danas odnosima sa svojim pravim roditeljima.

- Nikada neću zaboraviti kada je na početku karijere javno rekla da se stidi svog porekla. Sada može da se vadi i da nas spominje koliko hoće, ali jednom izrečeno, to je za ceo život. Žena, deca i ja smo je videli poslednji put kada nas je pozvala na slavu Svetu Petku. Ljut sam i što nas nije pozvala kada se porodila da joj vidimo ćerku, već sam sestričinu video u novinama. Pozvao sam je i čestitao... Sa majkom i ocem se ponekad čuje. Ne mešam se u njihov odnos i ne znam da li ih pomaže. Otac ima lepu penziju, i on i majka uživaju. Naravno da im je žao što se ona tako ponaša, ali su opet srećni što je uspela. Iako sam povređen, Mina mi je sestra i za nju bih ako treba sutra život dao - kaže Dejan.

Mina: Napustila sam Igora

Inače zgodna pevačica otkrila je na „Farmi" Milošu Bojaniću da više nije u vezi s kolegom Igorom Kostićem.

- Nas dvoje nikada nismo bili venčani. Uostalom, više i ne živimo zajedno, već sam prešla kod moje mame. Daleko mi je Zemun, jer on živi skroz u Altini. Ne mogu tamo da živim, daleko je od centra. Gde ću dete da šetam?! - pitala se Mina. Izvor: Pressonline.rs, Foto: Pressonline.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.