Bivša učesnica Parova Jelena Golubović uživa u Portoriku! FOTO

Izvor: Svet plus, 11.Avg.2015, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivša učesnica Parova Jelena Golubović uživa u Portoriku! FOTO

Nekadašnja učesnica rijalitija Farma, Parovi i Maldivi, Jelena Golubović, trenutno boravi u Portoriku. Kako imam problema sa glasnim žicama, rediteljka obilazi mesta koja imaju povoljnu klimu za lečenje njene bolesti.

Administrator profila Jelene Golubović objavio je nove fotografije sa sledećim tekstom:''Drugari, Jeca nam se javlja direktno iz portorikanske RAINFOREST (prašume). Ovo je bila prilika >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da zajedno sa drugim turistima upozna œsrce ostrva. Impresionirana je tropskim šumama Portorika koja se nalazi oko 45 min. vožnje od San Juana. Kako je rekla, bio je to veliki izazov i vredno iskustvo... neverovatni prizori od vodopada, neobičnih zvukova koji dolaze iz divljine pa do najvišeg vrha. Kada je krenula, ne znajući šta je očekuje, bila je fascinirana samom idejom da obiđe tropske šume Portorika, te i da dan provede u istraživanju, kako je Portorikanci nazivaju, kišne prašume. "Prema drevnoj legendi, dobri duh je vladao sa moćnog planinskog vrha prašume, štiteći Portoriko i njen narod. Jeca nam je rekla na kraju: ' Vredelo je '.

Rediteljka Jelena Golubović napustila je rijaliti Maldivi zbog problema sa glasnim žicama. Produkcija ovog rijalitija pružila joj je medicinsku pomoć, međutim nije bilo dovoljno. Od kako je napustila rijaliti, Jelena putuje i tvrdi da joj to mnogo pomaže kada je u pitanju njeno zdravstveno stanje.

Drugari, Jeca nam se javlja direktno iz portorikanske RAINFOREST (prašume) :) Ovo je bila prilika da zajedno sa drugim...

Posted by Jelena Golubovic on понедељак 10. август 2015.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.