Bila je sa ovim POPULARNIM PEVAČEM, a zajedno su bili deo PRVOG LJUBAVNOG TROUGLA U RIJALITIJU, a sada ima decu, povukla se iz medija i živi drugačiji život

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 20:03

Bila je sa ovim POPULARNIM PEVAČEM, a zajedno su bili deo PRVOG LJUBAVNOG TROUGLA U RIJALITIJU, a sada ima decu, povukla se iz medija i živi drugačiji život

Dragana Milošević bila je "Grand" balerina koja je široj javnosti postala poznata po učešću u rijalitiju "Farma" 2010. godine.

Dragana Milošević, prvo se pojavljivala u “Grandu“ i bila je jedna od stalnih članica balerina, koju su bile deo muzičkog programa, a kasnije je ušla i u rijaliti.

Možda je kao balerinu nisu mnogi primetili, te je 2010. godine odlučila da uđe u rijaliti program “Farma“, a tada je ušla kao bivša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << devojka Nemanje Stevanovića. Nemanja je takođe bio učesnik istog rijalitija, a tada je ušao u ljubavnu romansu, sa već sada bivšom devojkom Milenom Ćeranić. Ovo je bio prvi rijaliti, ljubavni trougao, koji se našao na imanju u Lisoviću.

Ljubavni par, je intrigirao javnost, te je njihova ljubav privukla najviše pažnje i komentara javnosti, te je produkcija odlučila da u “Farmu“ uđe “Grand“, balerina.

Ona je veoma vešto igrala igru u rijalitiju, te niko nije mogao da je izbaci iz takta. Često je provocirala svog bivšeg dečka, popularnog pevača, ali i njegovu devojku, popularnu pevačicu, te su svađe između Nemanje i Milene, bile učestale. Tada se družila sa Minom Kostić i Milošem Bojanićem, a u rijalitiju se plasirala na treće mesto, a nakon toga se povukla iz javnosti.

Trenutno je srećno udata, te je definitvno na bivše partnere stavila tačku, a u opisu profila na instagramu, više nije Milošević, već Kalabić, ima dvoje dece, sinove Kostu i Đorđa, a zaposlena je u Elektroprivredi Srbije.

Srbija Danas/A.N.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.