Bebi Dol moli Sašku da joj oprosti što ju je posekla skalpelom VIDEO

Izvor: Poznati.info, 17.Maj.2013, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bebi Dol moli Sašku da joj oprosti što ju je posekla skalpelom VIDEO

Bebi Dol koja je u trenutku teškog pijanstva posekla prst Saške Karan, sada pokušava da joj se na svaki način izvini i bez prestanka plače na Farmi.

Nakon što je Bebi Dol skalpelom isekla prst i haljinu Saški Karan, produkcija je hitno prevezla pevačicu na Banjicu gde su joj prst ušili i nakon nekoliko sati je vratili u Lisović.

Za to vreme, Bebica je na kapiji plakala i zavijala kao pas. Od tuge i sramote nije želela da uđe u kuću, jer kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << kaže, nije imala nameru da je povredi nego je sve to radila zarad šoua i “zezanja”.

Bebi Dol je ušla u kuću neposredno pred Saškin dolazak iz bolnice, a već na vratima je krenula da joj se izvinjava, grli i plače.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Izvinjenje: Uplakana Bebi Dol moli Sašku za oproštaj! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 17.Maj.2013

Bebi Dol koja je u trenutku teškog pijanstva posekla prst Saške Karan, sada pokušava da joj se na svaki način izvini i bez prestanka plače na Farmi. Nakon što je Bebi Dol skalpelom isekla prst i haljinu Saški Karan, produkcija je hitno prevezla pevačicu na Banjicu gde su joj prst ušili i nakon...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.