Bahanalije na “Farmi”: Stigli striper i striptizeta, skidanje je počelo! (foto)

Izvor: 011vodič.com, 25.Sep.2015, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bahanalije na “Farmi”: Stigli striper i striptizeta, skidanje je počelo! (foto)

Povodom farmerskog venčanja Stanije Dobrojević i Radeta Lazića za sve farmere su napravljene tematske žurke. Za ženski deo je priređeno devojačko veče, dok je za jaču polovinu organizoivano momačko veče. Kako bi pamtili ovo veče kao posebno zadruga je dovela striptizetu i stirpera koji su slavlju dali posebnu draž.

Dok se farmerke zabavljaju sa polugolim muškarecem u trepezariji, muškarci sa striptizetom uživaju u spavaćoj sobi. Striper je odmah nasrnuo >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << na mladu, dok je stiptizeta sela u krilo Kristijana Golubovića. Jelena Krunić je jahala stipera, koji se posle fokusirao na mladu!
Stanija Dobrojević ostala je u šoku zbog ponašanja stripera na njenoj devojačkoj večeri. On je bacio na sto i pokušao je sa njom da izvede neke perverzne igrice sa bananom. Dobrojevićeva je pobegla kod muškaraca jer nije želela da trpi takvo ponašanje stripera.

Jelena Krunić je bila daleko slobodnija i ona je zajahala stripera.

Sa druge strane, muškarcima je bilo prijatno. Njih je oduševila strptizeta, a naročito je uživao Kristijan Golubović, kod koga se dotična dama najviše zadržala.
 

#svet
The post Bahanalije na “Farmi”: Stigli striper i striptizeta, skidanje je počelo! (foto) appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Bahanalije na “Farmi”: Stigli striper i striptizeta, skidanje je počelo! (foto/video)

Izvor: Scandal.rs, 25.Sep.2015

Povodom farmerskog venčanja Stanije Dobrojević i Radeta Lazića za sve farmere su napravljene tematske žurke. Za ženski deo je priređeno devojačko veče, dok je za jaču polovinu organizovano momačko veče. Kako bi pamtili ovo veče kao posebno zadruga je dovela striptizetu i stirpera koji su...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.