BOJANIĆI DIVLJALI AUTOPUTEM!

Izvor: Kurir, 03.Jul.2010, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOJANIĆI DIVLJALI AUTOPUTEM!

Projurio je Miloš autoputem od Novog Sada ka Beogradu 200 na sat! Policajci su ga zaustavili, ali umesto da ga kazne, samo su ga potapšali po ramenu i pustili!

Projurio je Miloš autoputem od Novog Sada ka Beogradu 200 na sat!

Policajci su ga zaustavili, ali umesto da ga kazne, samo su ga potapšali po ramenu i pustili!

Bojanić je prekjuče >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kasnio na snimanje kod Lee Kiš, pa je njegova supruga Branka, koja ga inače stalno vozi u belom „audiju Q7“, nagazila na gas kako bi što pre stigli. A onda se u Pinkovom studiju pohvalila brzinom koju je postigla.

- Ma, nije vozila 200 na sat, ne bih joj ja to dozvolio. Rekla je to bezveze, ali je sigurno išla daleko iznad ograničenja - pokušao je pevač da je odbrani:

- Usput smo videli policijsku patrolu, ali nas nisu zaustavljali do naplatne rampe. Prišlo nam je nekoliko saobraćajaca, izašao sam iz kola, a oni su počeli da me grle, ljube i čestitaju. „Bravo, Miloše! Svaka čast! Najbolji si!“, govorili su mi i ubrzo nas pustili da nastavimo ka Beogradu. Nisu nas kaznili.

I za to što su mu progledali kroz prste na ovaj više nego očigledan prekršaj Bojanić ima objašnjenje.

- Ne znam da li nas je radar snimio. Policija nam ništa nije rekla ni pokazala. U svakom slučaju, svaki sledeći put kad napravim neki prekršaj, treba da me kazne i da to objave, jer svi treba da odgovaramo za svoje postupke.

Ko veruje da će biti tako?!

(I. V. - Z. R.)

200 na sat

Do 90 dana zatvora!


Kazne za vožnju od 200 na sat

od 15 do 90 dana zatvora

14 kaznenih poena

zabrana upravljanja motornim vozilom od 10 do 12 meseci
Pogledaj vesti o: Farma,   Audi

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOJANIĆI DIVLJALI NA PUTU ZA BEOGRAD!

Izvor: iYupi.com, 03.Jul.2010

Saobraćajci progledali kroz prste Branki, koja je bahato vozila „audi Q7“, i izljubili se s pobednikom Farme, koji je sedeo do nje Projurio je Miloš autoputem od Novog Sada ka Beogradu 200 na sat! Policajci su ga zaustavili, ali umesto da ga kazne,...

Nastavak na iYupi.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.