Izvor: BanjalukaLive.com, 15.Mar.2013, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ante Gotovina osnovao firmu

Hrvatski general Ante Gotovina osnovao je firmu 'Pelagos net farma' d.o.o. Vrgada za uzgoj tuna i time riješio nedoumice oko pitanja čime će se baviti nakon što je u novembru oslobođen i pušten iz Haga, javlja Slobodna Dalmacija. Njegova firma, koju je osnovao u januaru ove godine, jedina se javila na konkurs za koncesiju na pomorskom dobru za uzgoj tune na lokaciji između ostrva Vrgada i ostrvceta Gira. Zadarska županija raspisala je javni konkurs za koncesioniranje površine 60 hiljada kvadratnih metara na kojem se u kavezima može uzgajati do 450 tona tuna godišnje. Suosnivač firme je Gotovinin najbolji Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/globus/ante-gotovina-osnovao-firmu.html)
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

General Ante Gotovina će da uzgaja tune

Izvor: Vesti-online.com, 15.Mar.2013

General Ante Gotovina je krajem januara osnovao firmu “Pelagos net farma d.o.o.“ za uzgoj tune, javivši se na konkurs za koncesiju za uzgoj tuna na lokaciji između ostrva Vrgada i Gira, piše Slobodna Dalmacija. ..Ante Gotovina..Dobijanjem koncesije general je najzad rešio pitanje čime će da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.