Izvor: Blic, 06.Nov.2023, 14:37

"AU, BAŠ MI JE ŽAO, BIO JE ČOVEK IZ NARODA, DOMAĆIN" Bivše cimerke iz rijalitija u šoku zbog Radašinove smrti: "Pamtiću ga kao poštenjačinu"

Radiša Miljković poznatiji kao Radašin umro je juče, a njegove bivše cimerke iz rijalitija "Farma" Maja Nikolić, Nela Bijanić i Ivana Šašić jako je potresla ova tužna vest.
Pogledaj vesti o: Farma,   Maja Nikolić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Bio je pošten, pravi domaćin..." Bivše cimerke iz rijalitija SLOMLJENE zbog Radašinove SMRTI - po ovome će ga pamtiti

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2023

Potresla ih je ova vest...Učesnik rijaliti programa "Veliki brat" i "Farma" Radiša Miljković, poznatiji kao Radašin umro je noćas u svom rodnom selu Ljupten...Radašinove bivše cimerke u rijalitiju, Ivana Šašić, Nela Biljanić i Maja Nikolić, zanemele su od šoka kada su čule vest o njegovoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.