ANA SE PLAŠI ZVEZDANA, ON NIJE BEZAZLEN UOPŠTE! Jasmina Ana osula žestoku paljbu po Slavniću

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 22:25

"ANA SE PLAŠI ZVEZDANA, ON NIJE BEZAZLEN UOPŠTE!" Jasmina Ana osula žestoku paljbu po Slavniću

"Ja smatram da je normalno i logično da publika bude na Aninoj strani."

Gošća emisije na Red televiziji, "Pitam za druga" bila je i bivša učesnica "Farme" i književnica Jasmina Rakitić, Jasmina Ana, koja je prokomentarisala aktuelnosti iz šeste sezone Zadruge.

Jasmina se ovom prilikom osvrnula na dešavanja između Ane Ćurčić, Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ja smatram da je normalno i logično da publika bude na Aninoj strani. Smatram da se vidi koliko je Zvezdan manipulativan i koliko izvrće stvari. Ona ga napada za neke stvari, onda on to njoj isto kaže. Očigledno je da ne govori istinu, onda je napada što je ušla. Normalno, ušla žena za sebe da se bori, a možda je to bio njen način da stavi tačku na tu vezu. Nije jednostavno ostaviti jednog takvog čoveka. Ja sam bila 10 godina advokat, on uopšte nije bezazlen. Vidi se da je Anu strah od njega. On je psihički labilan, sve su to zamršene stvari - rekla je Jasmina, pa se osvrnula na Anđelu:

- Ana je bila slomljena kada je došla, njoj je sve to teško palo. Oni su imali lepe trenutke u braku, to je sve pomešano. Meni je Anđela najčudnija od svih. Ne zna gde se nalazi, misli da je uhvatila najveću premiju u Beogradu. Svaki normalan čovek vidi njen strah. Ja ne znam da li je Anđela zaljubljena, ali je onaj tip osobe koji kad nešto započne, tera onako do besvesti. Ona Anđela od prošle godine je bila lažna, a ovo je sad prava Anđela. Nije onaj dečko Mateja džaba bežao od nje...Bilo mi je čudno u početku što onaj Mateja onoliko beži od nje i bilo je očigledno da ne želi da bude sa njom. Ima neku opasesivnu paranoju, neku upornosti čudnu i čudno je što na sve pristaje da bi opstala sa Zvezdanom, on joj govori svašta. Ona se grčevito uhvatila za tu priču, jer vidi da je nepromišljeno ušla. Ono njeno svađanje sa Anom mi je isto grozno. Ta gordost koju ona pokazuje, ona misli da je to lepa osobina, a to je jedan od najvećih smrtnih grehova - dodala je Jasmina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ANĐELA NA BOGA NE MISLI, NAJVEĆI SMRTNI GREH ČINI! Književnica žestoko osudila najpoznatiju ljubavnicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 11:44

Zadrugarka na udaru spisateljice i bivše rijaliti učesnice!..Srpska književnica i bivša učesnica "Farme" Jasmina Rakitić, poznatija kao Jasmina Ana, komentarisala je ljubavni trougao Anđele Đuričić, Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić... Mlada zadrugarka bila je posebno targetirana na mapi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.