VASKRŠNJA ČAROLIJA: Humanitarna prodaja uskršnjih jaja

Izvor: OkRadio.rs, 24.Apr.2024, 10:39

VASKRŠNJA ČAROLIJA: Humanitarna prodaja uskršnjih jaja

Mališani i vaspitači iz PU “Pčelica”iz Vladičinog Hana tradicionalno i ove godine organizuju humanitarnu prodaju uskršnjih jaja i uskršnje dekoracije . “Uskršnja jaja, oslikana ljubavlju i pažnjom naših mališana, biće ponuđena na prodaju, a novac će se iskoristiti za humanitarne svrhe”, najavljuju organizatori. Pozivaju se gradjani Vladičinog Hana da se priključe humanitarnoj akciji koja će se održati u utorak, 30. aprila 2024. godine, u parku u centru Hana sa početkom od 14 časova. Ako vremenski uslovi ne dozvole, akcija će se održati u Centru kulture.  
Pogledaj vesti o: Farbanje jaja,   Uskrs

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Manifestacija „Uskršnje čarolije” u „Šumicama”: Ulaz je slobodan za sve programe

Izvor: Piplmetar.rs, 25.Apr.2024, 02:31

. .. Uživanje na pozorišnoj predstavi, druženje sa maskotama, učestvovanje u klovnovskim mađioničarskim trikovima .. Foto: Shutterstock . . U susret najradosnijem hrišćanskom prazniku Vaskrsu, manifestacija...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.