Izvor: JUGpress.com, 30.Okt.2019, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanična fejsbuku stranica grada obeležava dve godine od kad je gradonačelnik dobio orden od patrijarha

LESKOVAC

Na zvanično fejsbuk strani grada Leskovca obeležene su, kako se navodi, dve godine od kad je patrijarh uručio orden gradonačelniku Leskovca Goranu Cvetanoviću.

,,Pre dve godine patrijarh srpski Irinej uručio je gradonačelniku Leskovca Goranu Cvetanoviću orden Svetog Save drugog stepena na liturgiji u Jašunjskom manastiru Sveti Jovan Preteča, održanoj povodom pet vekova tog manastira.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Cvetanović je ovo odličje dobio na predlog episkopa niškog Arsenija, a odluku je doneo Arhijerejski sinod za „delatnu ljubav prema svetoj majci crkvi, naročito pokazanu njegovim davanjem nesebične materijalne pomoći prilikom obnove manastira Svetog Jovana u Jašunji, kao i drugih svetinja na području opštine Leskovac“, navodi se u objavi.

Do sada je što prigodnim svečanostima što objavama na zvanično sajtu grada, čiji se rad finansira iz budžeta grada, Cvetanović, obeležavao tri godine od kad je po drugi put izabran za gradonačelnika, dve godine od kada je doktorirao i slično .

Gradonačelnik Leskovca po drugi put ovog meseca više dana nije na poslu, njemu bliski izvori JUGpressa tvrde da je , navodno, otputovao u Francusku.

Ako su saradnici Cvetsnovića minirali ,,šefa,, i slagali nas, lažemo i mi vas.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.