Završen sedmi po redu protest opozicije u Beogradu; Okupljeni blokirali autoput  FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 17.Jun.2023, 17:51

Završen sedmi po redu protest opozicije u Beogradu; Okupljeni blokirali autoput FOTO/VIDEO

Beograd -- Sedmi prozapadni protest opozicije pod nazivom "Srbija protiv nasilja" održan je danas, sa početkom od 18 časova.

Kako su organizatori protesta najavlili, okupljanje je počelo, kao i svaki put dosad, ispred Narodne skupštine u Beogradu.

Šetalo se preko Bulevara kralja Aleksandra do trga Slavija, pa do Autokomande i Mostarske petlje.

Protest je, kako je i najavljeno, trajao od 18 do 21 sat.

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Štruf na Tijafoa u finalu Štutgarta

Izvor: B92, 17.Jun.2023

Nemački teniser Jan-Lenard Štruf plasirao se u finale turnira u Štutgartu, pošto je pobedio Poljaka Huberta Hurkača posle preokreta sa 3:6, 6:3, 6:3...Štruf, trenutno 24. teniser sveta, protiv deset pozicija bolje plasiranog Hurkača je slavio posle 90 minuta igre...Protivnik Štrufa u borbi za...

Nastavak na B92...

Protest ,,Srbija protiv nasilja": Koloni se ne vidi kraj

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jun.2023

Održan je sedmi protest "Srbija protiv nasilja", gde su se građani u 18 sati okupili ispred Skupštine Srbije, nakon čega su krenuli u šetnju kroz Ulicu Kneza Miloša do Mostarske petlje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Okončan sedmi protest "Srbija protiv nasilja" u Beogradu, završeni i protesti u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2023

Sedmi protest "Srbija protiv nasilja" završen je večeras oko 21 čas, a saobraćaj je normalizovan na autoputu kod Mostarske petlje, kao i na Autokomandi. Završeni protesti i u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Završen protest "Srbija protiv nasilja"

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jun.2023

BEOGRAD - Sedmi protest "Srbija protiv nasilja" završen je večeras oko 21 čas, a saobraćaj je normalizovan na autoputu kod Mostarske petlje, kao i na Autokomandi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Vučić: "Nisu naše snage nikada prešle liniju. Ako pređu - neće se vraćati" FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 18.Jun.2023, 10:07

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se povodom situacije na KiM i odnosa sa Prištinom, a otkrio je i da li će doći do dijaloga...On je započeo obraćanje opisujući incident napada na srpsku decu i naveo da ih je majka zatekla na kolenima..."Brat i sestra, Dara i Kristijan, u selu Žitkovac,...

Nastavak na B92...

Bahar "proziva" u ponedeljak

Izvor: B92, 18.Jun.2023

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će crveno-beli u ponedeljak početi pripreme za novu sezonu u domaćem šampionatu i Ligi šampiona...U saopštenju se navodi da će novi trener Crvene zvezde Barak Bahar u ponedeljak u 10.30 časova da izvrši prozivku igrača na startu priprema za novu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.