Izvor: DANuBeogradu.rs, 17.Jun.2023, 19:49

Protest „Srbija protiv nasilja“, 17. jun 2023. (FOTO)

U Beogradu je 17. juna 2023. od 18.00 u toku sedmi protest „Srbija protiv nasilja“, ispred Narodne skupštine, u organizaciji dela opozicije. Šetnja je skraćena u odnosu na planirano, na zahtev učesnika protesta, pa se do auto-puta ide ulicom Kneza Miloša do Mostarske petlje. Blokada auto-puta na Gazeli trajaće do 21.00. Ove subote protesti se … Članak Protest „Srbija protiv nasilja“, 17. jun 2023. (FOTO) se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protest "Srbija protiv nasilja" u Beogradu: Najavili okupljanje u još 10 gradova

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jun.2023

BEOGRAD - Učesnici protesta "Srbija protiv nasilja", koji su se okupili ispred Narodne skupštine oko 18 časova, krenuli su u protestnu šetnju ulicom Kneza Miloša, a koja će biti završena blokadom važnog međunarodnog puta kod Mostarske petlje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Završen sedmi protest protiv nasilja u Beogradu

Izvor: JUGpress.com, 17.Jun.2023

BEOGRAD..Beogradski protest “Srbija protiv nasilja” završen je oko 21 čas i saobraćaj je ponovo uspostavljen, javili su reporteri FoNeta...Tokom protesta bio je blokiran deo Auto-puta E75, petlja Mostar i most Gazela...Saobraćaj je na Gazeli i Mostaru, kao i na Auto-putu i u Ulici Kneza Miloša...

Nastavak na JUGpress.com...

10. Festival bluz bendova: Dok se žice ne rastope

Izvor: DANuBeogradu.rs, 18.Jun.2023, 08:00

Jubilarni 10. Festival bluz bendova biće održan 19. i 20. juna 2023. od 20.00 u DK „Studentski grad“ pod sloganom „Dok se žice ne rastope“. Na jedinstvenoj muzičkoj manifestaciji u Beogradu, na jednom mestu mogu da se čuju vodeća imena bluz muzike iz Srbije i okruženja. „Bluz opušta...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.