Zašto momentalno treba da odete na Fejs i da kliknete na SRCE!

Izvor: Prva.rs, 21.Sep.2016, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto momentalno treba da odete na Fejs i da kliknete na SRCE!

Svake godine na današnji dan, 21. septembra, u svetu se obeležava Međunarodni dan mira. Zamišljen je kao dan bez oružanih sukoba i kao opšti dan bez nasilja, ali i da bi se omogućilo da ljudi imaju pristup humanitarnoj pomoći.
Ujedinjeni narodi odredili su još 1981. da će se svake godine obeležavati Svetski dan mira i to treće subote u septembru. Rezolucijom UN 2001. godine je odlučeno da će Dan mira dobiti fiksni dan i to 21. septembra.
U obeležavanje dana uključio >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << se i Fejsbuk vlastitom tematskom video čestitkom u kojoj pozivaju ljude da šire ljubav kako bi doneli malo više mira.
Uz to, danas pozivaju ljude i da na postovima među reakcijama kliknu na srce  i prošire ljubav. 
Da li ste vi već kliknuli na srce? Ako niste, odmah to uradite!

Izvor: Dnevno
 

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

SUPER FORA: Kliknite na SRCE NA FEJSU i vidite šta će se dogoditi! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Sep.2016

U obeležavanja Međunarodnog dana mira uključio se i Facebook sa tematskom video-čestitkom u kojoj poziva ljude da šire ljubav kako bi doneli malo više mira...Naime, danas će se svakom ko na bilo koji post ostavi reakciju srca pojaviti zanimljiva animacija...Ujedinjeni narodi odredili su još 1981....

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.