Zaimi: Rama treba da deluje protiv pokušaja Srbije da održi referendum na Kosovu

Izvor: B92, 14.Jan.2022, 19:58

Zaimi: Rama treba da deluje protiv pokušaja Srbije da održi referendum na Kosovu

Arber Zaimi iz Pokreta Samopredeljenje rekao je da premijer Albanije Edi Rama treba da deluje protiv pokušaja Srbije da održi referendum na Kosovu.

On je na Fejsbuku napisao da je trenutak da Rama deluje i obuzda "provokativne pokušaje Srbije protiv Kosova".

"Ovo je trenutak kada premijer Albanije i njena diplomatija treba da deluju da obuzdaju provokativne pokušaje Srbije protiv Kosova”, napisao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Zaimi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hrvatska ostala bez još jednog igrača pred Srbiju

Izvor: B92, 15.Jan.2022, 18:32

Mladi levi bek Hrvatske Zvonimir Srna pozitivan je na koronavirus...On je trebalo u odsustvu Šušnje i Mandića da dobije veću ulogu u timu za meč sa Srbijom, međutim, kovid je učinio svoje...Hrvoje Horvat je tako izgubio još jednog igrača, koji je bio dobar u odbrani protiv Francuske...Hrvatska...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.