Rotacije na ulicama Beograda; Otrovana deca, dvanaestogodišnjacima izmereno 2,8 promila VIDEO

Izvor: B92, 15.Feb.2024, 09:35

Rotacije na ulicama Beograda; Otrovana deca, dvanaestogodišnjacima izmereno 2,8 promila VIDEO

Lekar Hitne pomoći VMA dr Ivan Leković rekao je za RTS da je primljeno dvanaestoro dece u teškom alkoholisanom stanju sa do čak 2,8 promila alkohola u krvi.

"To je ozbiljno stanje, zabrinjava činjenica da maloletna lica dolaze u tako teškom stanju", rekao je doktor Leković.

Lekar je rekao da ga zabrinjava broj primljenih alkoholisanih lica, kojih je bilo 26, a posebno je zabrinjavajuće što su od toga dvanaestoro bila deca mlađa od 15 godina.

Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << onih koji su bili pijani, bilo je i maloletnih pacijenata koji su povređeni u tuči, napomenuo je doktor Leković.

"26 osoba, od kojih su dvanaestoro bila deca mlađa od 15 godina, na žurci su se otrovala špiritusom u poznatom beogradskom klubu. Celu noć su proveli na VMA! U krvi pronađen visok procenat etanola! Oni su bili u teškom alkoholisanom stanju do čak 2,8 promila alkohola", objavljeno je na Instagramu, na nalogu moj_beo_grad_ uz video-snimak automobila policije i hitne pomoći, koji su decu prevezli do Vojnomedicinske akademije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

LEKARI ŠOKIRANI! IZ ŠKOLSKE KLUPE PRAVO NA ISPIRANJE: 12 pijanih maloletnika sinoć primljeno na VMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024

Lekare zabrinjava ponašanje maloletnika...Primarijus doktor Ivan Leković, koji radi u Hitnoj pomoći VMA, izjavio je da je sinoć primljeno dvanaestoro dece u teškom alkoholisanom stanju, do čak 2,8 promila u krvi...Dr Leković je rekao da zabrinjava broj primljenih alkoholisanih lica kojih je bilo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.