Izvor: Blic, 15.Feb.2024, 09:07

LEKARI U ŠOKU! Dvanaestoro mortus pijane dece mlađe od 15 godina primljeno na VMA: "Bili su u teškom alkoholisanom stanju"

Doktor Hitne pomoći VMA, primarijus dr Ivan Leković rekao je za RTS da je primljeno dvanaestoro dece u teškom alkoholisanom stanju do čak 2,8 promila alkohola u krvi. To je ozbiljno stanje, zabrinjava činjenica da maloletna lica dolaze u tako teškom stanju, rekao je dr Leković.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rotacije na ulicama Beograda; Otrovana deca, dvanaestogodišnjacima izmereno 2,8 promila VIDEO

Izvor: B92, 15.Feb.2024

Lekar Hitne pomoći VMA dr Ivan Leković rekao je za RTS da je primljeno dvanaestoro dece u teškom alkoholisanom stanju sa do čak 2,8 promila alkohola u krvi..."To je ozbiljno stanje, zabrinjava činjenica da maloletna lica dolaze u tako teškom stanju", rekao je doktor Leković...Lekar je rekao da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.