ŽENE SU NAJAVILE DA ĆE 23. 06. NOSITI ŠEŠIRE: Koncert Vlada Georgieva Za Isidoru

Izvor: NaDlanu.com, 19.Jun.2015, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽENE SU NAJAVILE DA ĆE 23. 06. NOSITI ŠEŠIRE: Koncert Vlada Georgieva "Za Isidoru"

"Hvala svim plemenitim ljudima koji ce se odazvati, hvala i vama prijatelji koji niste u mogućnosti ali me bodrite. Volim vas!" - napisala je Isidora Bjelica na svom Fejsbuk profilu nakon što je potvrđen datum i mesto humanitarnog koncerta koji će Vlado Georgiev održati.

Ubrzo su počeli da se javljaju Isidorini fanovi sa fotografijama kupljenih ulaznica, što je našu spisateljicu dovelo do suza, a posebno dirljiv momenat je bio kada je jedna dama najavila da će doći >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << sa šeširom, što su ostale zdušno prihvatile, na šta se Isidora nasmejala.

Ulaznice po ceni od 1000 dinara možete kupiti na blagajnama Eventima u Domu omladine Beograda i u TC Ušće. Sva sredstva...

Posted by Isidora Bjelica on Friday, 19 June 2015
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.