Isidora Bjelica kroz suze: Vlado Georgiev je divan čovek, ako ozdravim biće to samo zbog njega!

Izvor: Svet plus, 18.Jun.2015, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isidora Bjelica kroz suze: Vlado Georgiev je divan čovek, ako ozdravim biće to samo zbog njega!

Isidora Bjelica, ponovo vodi bitku za život, a kako je lečenje opake bolesti veoma skupo, odlučila je da proda svoju porodičnu biblioteku. Njena odluka, veoma je dirnula našeg poznatog kantautora Vladu Georgieva, koji je izrazio želju da pomogne našoj poznatoj spisateljici.

Naime, Vlado je putem društvene mreže Tviter objavio kako želi da napravi humanitarnu svirku i time pomogne Isidori Bjelici da skupi dovoljno novca za lečenje. Nakon njegovog statusa, oglasila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << se i poznata spisateljica, koja nije mogla da poveruje, da još uvek postaje ovako dobri i humani ljudi. Koncert je zakazan za 23. jun u Domu Omladine, na kome nažalost Isidora neće moći da prisustvuje, jer je morala da otputuje u Švajcarsku na lečenje, ali će humanitarnoj svirci prisustvovati njena deca.

U izjavi za 24sata.rs, Isidora kaže, da je veoma dirnuta potezom našeg najpoznatijeg muzičara i da ukoliko ozdravi, to će biti isključivo i samo zahvaljujući njemu: "Evo plačem, opet i opet dok pričam o tom divnom čoveku. Ne, nismo mi bili prijatelji... Ali, ako uspem da ozdravim, biće to samo zbog Vlada. Ja se upravo pakujem i idem u Švajcarsku, jer već kasnim sa lečenjem, i neću moći da budem na koncertu, ali moja deca će ići, naravno... Plačem, šta da vam kažem, kakav čovek. Plačem od sreće, već danima. I ja sam to videla iznenada, na Tviteru. U životu nisam videla ovakvu dobrotu, čovečnost. Ako se vratim sa lečenja, do kraja života ću se moliti za decu i za Vlada. Hvala mu, hvala", rekla je Isidora za 24sata.rs.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

ISIDORA BJELICA POCELA SA LECENJEM U SVAJCARSKOJ Jedna terapija kosta 3.600 evra

Izvor: medio.rs, 19.Jun.2015, 01:31

- Za 14 dana koliko traje serija lečenja potrebno je od 16.000 do 18.000 evra - rekla je čuvena književnica koja veruje da će ozdraviti..Književnica Isidora Bjelica je posle prvih hemoterapija koje prima u Švajcarskoj istakla je da je život i lep i nada se da će pobediti kancer po treći put,...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.