ZBOGOM SVIMA: Otac monstrum iz Zagreba najavio na Fejsbuku da će ubiti svoju decu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021, 09:23

"ZBOGOM SVIMA": Otac monstrum iz Zagreba najavio na Fejsbuku da će ubiti svoju decu

Nezapamćeni zločin dogodio se u Zagrebu oko 2 sata iza ponoći kada je, kako prenose hrvatski mediji, otac ugušio svoje troje dece, a zatim pokušao i sebi da presudi.

Policija je sinoć u penthausu pronašla blizance, dečaka i devojčicu stare 7 godina i njihov mlađeg brata, četvorogodišnjaka, kako leže mrtvi u kući. Da je do ove tragedije moglo da dođe, u svom Fejsbuk statusu najavio je otac ubijene dece.

Kako pišu hrvatski mediji, on je između, ostalog, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napisao: "Zbogom svima...", a onda navodio kao motiv loše odnose svoje bivše supruge i njegove sadašnje partnerke.

Naveo je kako je u poslednjih godinu i po da pokušavao da se vrati na posao, spominjao "braću iz masonske lože" koja nisu htela da mu pomognu, osim dvojice najboljih prijatelja i dvojice braće koji su mu, kaže, pomogli koliko su mogli.

Otac dece je, inače, iz Beča i imao je svoju konsultantsku firmu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO JE OTAC MONSTRUM KOJI JE ZADAVIO SVOJU DECU U ZAGREBU: Bio nezadovoljan životom - slike ubijenih mališana CEPAJU DUŠU

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021

- Zbogom svima. Napuštam vas jer ne mogu više - napisao je na Fejsbuku Harald K...Muškarac Harald K., poreklom iz Beča, koji je živeo u Zagrebu, u prethodnoj noći ugušio je svoje troje dece, blizance dečaka i devojčicu, stare 7 godina, i četvorogodišnjeg sinčića, kako su preneli hrvatski...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.