OVO JE OTAC MONSTRUM KOJI JE ZADAVIO SVOJU DECU U ZAGREBU: Bio nezadovoljan životom - slike ubijenih mališana CEPAJU DUŠU

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021, 10:25

OVO JE OTAC MONSTRUM KOJI JE ZADAVIO SVOJU DECU U ZAGREBU: Bio nezadovoljan životom - slike ubijenih mališana CEPAJU DUŠU

- Zbogom svima. Napuštam vas jer ne mogu više - napisao je na Fejsbuku Harald K.

Muškarac Harald K., poreklom iz Beča, koji je živeo u Zagrebu, u prethodnoj noći ugušio je svoje troje dece, blizance dečaka i devojčicu, stare 7 godina, i četvorogodišnjeg sinčića, kako su preneli hrvatski mediji.

Nezapamćeni zločin u Hrvatskoj dogodio se u njegovom pentahausu na tri sprata, a Harald K. je posle ubistva mališana pokušao da oduzme život >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sebi, međutim, preživeo je i nalazi se u bolnici.

Veliku tragediju koja je šokirala region, Austrijanac je takoreći najavio u svom Fejsbuk statusu objavljenom oko ponoći, svega dva sata pre ubistava mališana.

- Zbogom svima. Napuštam vas jer ne mogu više. Ljubav mog života, Marija, ostavila me jer je moja bivša žena Dajana bila vrlo loša prema njoj i jer nemam više novca. Sve što sam pokušavao da radim poslednjih godinu i po nije uspevalo i čak ni moja braća iz masonske lože nisu htela da mi pomognu, a na kraju nisu mi ni odgovarali na telefonske pozive - napisao je Harald.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.