Vučićeva poruka na Dan sećanja na Holokaust: Da se nikada nikome ne ponovi

Izvor: B92, 27.Jan.2024, 17:16

Vučićeva poruka na Dan sećanja na Holokaust: Da se nikada nikome ne ponovi

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić oglasio se povodom Dana sećanja na Holokaust.

"Na Dan sećanja na Holokaust, čuvamo sećanje na veliku žrtvu jevrejskog naroda, dok se borimo za očuvanje najviših vrednosti čovečanstva za sve - slobodu, jednakost i pravo na dostojanstven život. Da se nikada nikome ne ponovi," poručio je Vučić na društvenoj mreži Iks.

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić povodom dana sećanja na žrtve Holokausta: Da se nikada nikome ne ponovi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je, povodom Dana sećanja na žrtve Holokausta, istakao da čuvamo sećanje na tu veliku žrtvu jevrejskog naroda i borimo se da se tako nešto nikada nikome ne ponovi. "Na Dan sećanja na Holokaust, čuvamo sećanje na veliku žrtvu jevrejskog naroda, dok se...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

MOĆNA PORUKA VUČIĆA IZ SKOPLJA: Srbija neće dozvoliti bilo kome drugom da njenu slobodu, njeno nebo i zemlju čuva (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2024, 00:04

Vučić se oglasio na društvenoj mreži Instagram...Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram nalogu nakon posete svečena Svetosavske akademije u Skoplju...- Naša Srbija je izabrala put slobode, suvereniteta i nezavisnosti. Srbija je jedina vojno neutralna zemlja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.