Vučić čestitao Nacionalni dan Ujedinjenim Arapskim Emiratima VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 02.Dec.2022, 18:57

Vučić čestitao Nacionalni dan Ujedinjenim Arapskim Emiratima VIDEO/FOTO

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Nacionalni dan Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

"Dragi prijatelji, od srca vam čestitam @officialuaend sa željom da zajedno nastavimo da gradimo svet koji će deliti vašu viziju napretka, razvoja, mira i poštovanja najviših vrednosti u duhu tolerancije i razumevanja. Vaša dostignuća predstavljaju uzor svima koji gledaju u budućnost, a Srbija na tom putu ostaje vaš pouzdan partner i prijatelj. Srećan vam ovaj veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << praznik", napisao je uz niz fotografija na Instagram profilu.

Burdž Kalifa večeras u 19.45 sija bojama zastave Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić čestitao praznik UAE: Vaša dostignuća predstavljaju uzor svima koji gledaju u budućnost (VIDEO)

Izvor: Blic, 02.Dec.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Nacionalni dan Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE), koji danas obeležavaju 51. godišnjicu osnivanja države.

Nastavak na Blic...

Vučić čestitao Nacionalni dan Ujedinjenim Arapskim Emiratima

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Dec.2022, 00:24

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Nacionalni dan Ujedinjenim Arapskim Emiratima, (UAE), koji danas obeležavaju 51. godišnjicu osnivanja države. “Dragi prijatelji, od srca vam čestitam Nacionalni dan, sa željom da zajedno nastavimo da gradimo svet koji će deliti vašu viziju napretka,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

VUČIĆ SA PREDSTAVNICIMA KINE I UAE: "Razgovarali smo o saradnji u oblastima medicine i najnovijih tehnologija" (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2022

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa delegacijama kompanije Sinofarm i Instituta G42 iz Abu Dabija...Vučić se oglasio na svom Instagram nalogu nakon važnog sastanka..- Sa dragim prijateljima iz NR Kine i UAE razgovarao sam o saradnji u oblastima medicine, nauke, razvoja veštačke...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.