Vojska je spremna

Izvor: B92, 05.Nov.2023, 21:26

"Vojska je spremna"

Načelnik Generalštaba izraelske vojske Herci Halevi rekao je večeras da je vojska spremna "u svakom trenutku da krene u ofanzivu na sever".

"Postavili smo cilj da znatno obnovimo bezbednosnu situaciju na granicama, ne samo ka Pojasu Gaze", rekao je Halevi, preneo je Tajms of Izrael.

On je dodao da je izraelska vojska u svakom trenutku spremna na ofanzivu na sever, gde se Izrael graniči sa Libanom.

"Shvatamo da to može da se desi i verujemo da je naša >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odbrana jaka", dodao je Halevi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

IDF:Grad Gaza opkoljen, Pojas praktično podeljen; spremni za ofanzivu na severu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Nov.2023, 07:37

Izraelske odbrambene snage (IDF) su u potpunosti opkolile grad Gazu i stigle do mora, u stvari podelivši Pojas Gaze na sever i jug, izjavio je portparol vojske, brigadni general Danijel Hagari na brifingu. Takođe, načelnik Generalštaba izraelske vojske Herci Halevi rekao je u nedelju veče da je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.