Više od milijardu korisnika

Izvor: ITsvet.com, 08.Okt.2012, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od milijardu korisnika

Popularni servis Facebook trenutno broji više od milijardu korisnika koji ovaj servis koriste na mesečnom nivou, navodi se u zvaničnom saopštenju kompanije. Ovo značajno dostignuće objavio je niko drugi nego osnivač ove kompanije, Mark Zuckerberg. U okviru svog izlaganja Zuckerberg je sa ponosom objasnio da su Facebook korisnici zaslužni za 1.13 triliona lajkova, 219 milijardi fotografija i 17 milijardi check-in lokacija. Statistički podaci pokazuju da trenutno ima 600 miliona korisnika koji ovom sajtu pristupaju preko mobilnog uređaja, što je veliki porast u odnosu na 552 miliona koliko je zabeleženo u toku juna ove godine.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Twitter za real time marketing

Izvor: ITsvet.com, 08.Okt.2012

Šezdeset procenata Twitter korisnika pristupa platformi za mikro blogove preko mobilnih uređaja na kojoj bude objavljeno više od 400 miliona tweet-ova dnevno, navodi se u zvaničnom saopštenju Twitter-a, dok promovisani tweet-ovi imaju između 1% i 3% stopu angažovanja. Samo nekoliko sati nakon...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.