Video zbog kog ćete prestati da objavljujete fotografije dece na Fejsbuku

Izvor: NaDlanu.com, 06.Nov.2014, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Video zbog kog ćete prestati da objavljujete fotografije dece na Fejsbuku

Sećate li se vremena kada su se fotografije mališana pažljivo čuvale u porodičnim foto-albumima? Ova simpatična devojčica će vas naterati da se vratite ovom običaju...

U eri društvenih mreža i tehnološkog napretka, mnogo je lakše ovekovečiti neki dragocen porodični trenutak i za svega nekoliko sekundi ga objaviti na Fejsbuku nego nositi svuda foto-aparat, čekati da fotografski studio izradi fotografije, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << tragati za lepim albumom i potom ga popunjavati.

Ipak, iako društvene mreže polako uzimaju primat nad mnogim aspektima života, neophodno je ponekad se zapitati kako bi na to mogli gledati najmlađi.

Urnebesna reklama za Canon pokazala nam je kako bi to otprilike izgledalo, a uz to će vas definitivno nasmejati!



Izvor: Yumama

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.