Veselji u SAD lobira za podršku transformaciji KBS

Izvor: RTS, 07.Dec.2018, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veselji u SAD lobira za podršku transformaciji KBS

Predsednik kosovske skupštine, Kadri Veselji posetio je, u okviru boravka u SAD, Nacionalnu gardu Ajove, gde je, kako kaže, razgovarao o njihovoj podršci budućim "kosovskim oružanim snagama".
Veselji je na svom Fejsbuk profilu napisao da je Nacionalna garda Ajove sarađivala sa Kosovskim bezbednosnim snagama od njihovog osnivanja i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << podržavala ih u, kako je naveo, različitim oblicima i ispunjavanju kapaciteta.

"Zahvaljujući ovoj podršci, KBS je dostigao najviše profesionalne standarde i naravno, za nekoliko dana oni će biti transformisani u vojsku Kosova. Sa liderima Nacionalne garde Ajove razgovarali smo o daljoj podršci koju našoj vojsci mogu dati u obuci i obrazovanju, ali i u drugim pitanjima koja se direktno odnose na njen mandat. Kosovo je ponosno na svoje sveto prijateljstvo sa Sjedinjenim Američkim Državama ", napisao je Veselji.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Veselji u SAD lobira za podršku transformaciji KBS

Izvor: Vesti-online.com, 07.Dec.2018

Predsednik kosovske skupštine, Kadri Veselji posetio je, u okviru boravka u SAD, Nacionalnu gardu Ajove, gde je, kako kaže, razgovarao o njihovoj podršci budućim "kosovskim oružanim snagama"...Veselji je na svom Fejsbuk profilu napisao da je Nacionalna garda Ajove sarađivala sa Kosovskim bezbednosnim...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.