Važniji ljubimac: Zbog mačeta dala da joj unište kola

Izvor: B92, 04.Avg.2016, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Važniji ljubimac: Zbog mačeta dala da joj unište kola

Žena čije se nedavno usvojeno mače nekako zaglavilo iza komandne table njenog starog "ševroleta" pristala je da joj testerom iseku unutrašnjost automobila kako bi spasli ljubimca.

Deniz Vilford Vil iz Floride je tek pokupila svoje novo mezimče, ali se na putu kući nestašno mače uvuklo ispod volana u komandnu tablu i krenulo dalje ka unutrašnjosti automobila.

Deniz je pokušavala da ga namami hranom i vodom, mače je bilo nadohvat ruke, ali nije htelo ili moglo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da izađe. Čak dvadeset sati kasnije ona se za pomoć obratila i preko Fejsbuka, pa su ubrzo u njeno dvorište pristigle komšije s alatom i mehaničari iz obližnje mehaničarske radnje.

Potpuno su rasturili enterijer automobila, ali i dalje nisu mogli da dohvate mače.

"Skidali su deo po deo, ali su rekli da je jedini način da stignu do Montea da iseku veliki deo unutrašnjosti vozila. To bi značilo da auto više ne bi mogao da se koristi", rekla je Deniz, koja je lako donela odluku.

Na kraju, Monte je izbavljen, a ševrolet Monte Karlo iz 1995. godine vredan oko 800 dolara će morati na otpad.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.