VESIĆ PORUČUJE DA NASILJE NEĆE PROĆI NEKAŽNJENO: Protiv Noga i Đorđevića će biti podnete krivične prijave

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 22:58

VESIĆ PORUČUJE DA NASILJE NEĆE PROĆI NEKAŽNJENO: Protiv Noga i Đorđevića će biti podnete krivične prijave

Vesić je u objavi na Fejsbuku istakao da Grad Beograd očekuje da "kriminalci i huligani koji već drugi dan zaredom uništavaju naš grad" budu uhapšeni i privedeni pravdi

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić osudio je večeras nasilje na ulicama Beograda, za koje je okrivio Mlađana Ðorđevića i Srđana Noga i najavio tužbe protiv njih, nazivajući ih "Dilasovim fašistima".

On je u objavi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Fejsbuku istakao da Grad Beograd očekuje da "kriminalci i huligani koji već drugi dan zaredom uništavaju naš grad" budu uhapšeni i privedeni pravdi i najavio da će sutra biti podnete krivične prijave protiv organizatora demonstracija Ðoga i Ðorđevića.

Ocenio je da iza haosa koji se kreira u Beogradu dva dana "u kojem rulja uništava naš grad", pa čak i napadaju pojedine lidere opozicije, stoji lično Dragan Ðilas sa Mlađanom Ðorđevićem i Srđanom Nogom.

Град Београд најоштрије осуђује насиље које други дан заредом организују Ђиласови фашисти Млађан Ђорђевић и Срђан Ного....

Posted by Горан Весић on Среда, 08. јул 2020.

- Grad Beograd čestita policiji na uzdržanosti i profesionalnosti jer je bez upotrebe sile oterala huligane, zaštitila Narodnu skupštinu i imovinu grada. Zahvalni smo građankama i građanima Beograda koji su ostali kod svojih kuća, sačuvali mir i nisu naseli na provokacije huligana - napisao je Vesić.

OVAKO IZGLEDAJU PROTESTI U BEOGRADU:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesić: Grad će podneti nove krivične prijave i prijave za naknadu štete

Izvor: Blic, 09.Jul.2020, 02:01

"Grad Beograd najoštrije osuđuje nasilje koje drugi dan zaredom organizuju Đilasovi fašisti Mlađan Đorđević i Srđan Nogo", objavio je na svom Fejsbuku zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.