Vesić najavio tužbe protiv Noga i Đorđevića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2020, 08:23

Vesić najavio tužbe protiv Noga i Đorđevića

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić osudio je nasilje na ulicama Beograda, za koje je okrivio Mlađana Đorđevića i Srđana Noga i najavio tužbe protiv njih, nazivajući ih "Đilasovim fašistima".

On je u istakao da Grad Beograd očekuje da "kriminalci i huligani koji već drugi dan zaredom uništavaju naš grad" budu uhapšeni i privedeni pravdi i najavio da će sutra biti podnete krivične prijave protiv organizatora demonstracija Đoga i Đorđevića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Ocenio je da iza haosa koji se kreira u Beogradu dva dana "u kojem rulja uništava naš grad", pa čak i napadaju pojedine lidere opozicije, stoji lično Dragan Đilas sa Mlađanom Đorđevićem i Srđanom Nogom.

"Grad Beograd čestita policiji na uzdržanosti i profesionalnosti jer je bez upotrebe sile oterala huligane, zaštitila Narodnu skupštinu i imovinu grada. Zahvalni smo građankama i građanima Beograda koji su ostali kod svojih kuća, sačuvali mir i nisu naseli na provokacije huligana", napisao je Vesić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Grad Beograd čestita policiji na uzdržanosti i profesionalnosti jer je bez upotrebe sile oterala huligane"

Izvor: B92, 09.Jul.2020

Beograd -- Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić osudio je nasilje na ulicama Beograda, za koje je okrivio Mlađana Ðorđevića i Srđana Noga...On je najavio tužbe protiv njih, nazivajući ih "Đilasovim fašistima"...Vesić je sinoć u objavi na Fejsbuku istakao da Grad Beograd očekuje da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.