VELIKI POŽAR NA SVETOJ GORI: Na mestu nesreće nalazi se 59 vatrogasaca sa 20 vodenih nosača i tri helikoptera, vatra bukti (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 12.Jun.2020, 19:15

VELIKI POŽAR NA SVETOJ GORI: Na mestu nesreće nalazi se 59 vatrogasaca sa 20 vodenih nosača i tri helikoptera, vatra bukti (FOTO)

Kako je objavljeno u grupi "Live from Greece" na Fejsbuku, požar pokušavaju da ugase vatrogasci sa kopna i sa mora Veliki požar izbio je danas na Svetoj Gori u Grčkoj.Požar koji je izbio na rtu Arapis, nasuprot Nea Rode pokušavaju da ugase vatrogasci sa kopna i sa mora.Kako je objavljeno u grupi "Live from Greece" na Fejsbuku, požar >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pokušavaju da ugase vatrogasci sa kopna i sa mora.#ΠΥΡΚΑΓΙΑΜεγάλη μάχη των ομάδων πυρόσβεσης σε δύσβατη περιοχή και με ισχυρούς άνεμους#alphanewslive #cyprushttps://t.co/GcCe81ddoo— AlphaNews.Live (@alphanewslive_) June 12, 2020Σε εξέλιξη #πυρκαγια στη θέση Ξηρόρεμα του Δήμου #Ασπροπύργου. ⛔STOP⛔ pic.twitter.com/jIBQqP2TiD— ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΌΠΥΡΓΟ (@GX6FwsYQ47GiQHQ) June 12, 2020 Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στον Ασπρόπυργο | https://t.co/4VMOEBXBZU https://t.co/EdBYBPYwtw #naftemporiki #πυρκαγιά— naftemporiki.gr (@naftemporikigr) June 12, 2020 Tri vatrogasna helikoptera gase pozar. Na mestu nesreće nalazi se 59 vatrogasaca sa 20 vodenih nosača. U gašenju požara pomažu i volonteri, navodi Voria.gr.Uskoro opširnije...

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

PRVI SNIMCI SA SVETE GORE: Vatra i dalje gori na rtu Arapis (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 12.Jun.2020

Požar koji je izbio na rtu Arapis, nasuprot Nea Rode pokušavaju da ugase vatrogasci sa kopna i sa mora Požar koji je izbio na rtu Arapis, nasuprot Nea Rode pokušavaju da ugase vatrogasci sa kopna i sa mora. Na terenu je veliki broj vatrogasaca sa vodenom topovima i pomoću helikoptera....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.