Užas u Vladimircima: Otac ubio sina iz lovačke puške, pa pokušao samoubistvo

Izvor: B92, 03.Mar.2024, 18:27

Užas u Vladimircima: Otac ubio sina iz lovačke puške, pa pokušao samoubistvo

Porodična tragedija u kojoj je, kako se sumnja, otac ubio sina iz puške nakon čega je pokušao da izvrši samoubistvo, dogodila se u Vladimircima.

Otac je u teškom stanju transportovan u Klinički centar u Beogradu.

U Vladimircima oko 16.30, šezdesetčetvorogodišnji M. T. osumnjičen je da je ubio sina (37) na njivi, u blizini porodične kuće, a zatim pokušao sebi da oduzme život.

U Urgentni prijem Opšte bolnice "Laza K. Lazarević" u Šapcu, osimnjičeni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za ubistvo primljen je bez svesti i hitno transportovan u Klinički centar u Beogradu.

Iz policije je potvrđeno da je sin ubijen iz puške.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI UŽASAN ZLOČIN NAKON TRAGEDIJE U PETROVARADINU! Otac ubio sina iz lovačke puške pa pokušao sebi da presudi

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024

Još jedna velika tragedija!..Strašna porodična tragedija dogodila se u Vladimircima. Otac je iz lovčke puške ubio sina, pa pokušao samoubistvo...On je teško ranjen i u životnoj je opasnosti...Uviđaj na mestu tragedije je u toku...Podsećamo, bračni par iz Novog Sada koji je izvršio samoubistvo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.