U šali pokušao da proda devojku, iznenadile ga ponude!

Izvor: Kurir, 09.Feb.2014, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U šali pokušao da proda devojku, iznenadile ga ponude!

Najviša ponuda iznosila je 1.181 dolara, a ukupno se nadmetalo preko 50 osoba, iako je prodavanje osobe očigledno protiv pravila ovog sajta za prodaju stvari

Srećan Dan zaljubljenih? Šala, koju je svojoj dugogodišnjoj devojci priredio Šon Kouls kada ju je ponudio na prodaju na jednom sajtu, postala je znatno ozbiljnija kada su počeli da se javljaju ljudi sa ponudama za Debi Moran.

Najviša ponuda iznosila je 1.181 dolara, a ukupno se nadmetalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << preko 50 osoba, iako je prodavanje osobe očigledno protiv pravila ovog sajta za prodaju stvari. Kouls je Debi u svom oglasu opisao kao „staru ženu“ i žalio se na to kako ne obavlja kućne poslove.

On je takođe postavio i prilično nesimpatičnu fotografiju svoje devojke na kojoj ispružena preko kauča proverava svoju poštu na kompjuteru uz vidljivu gomilu đubreta koja se nalazi u sobi.

"Iako je u pitanju šala, nikada je ne bih prodao nekome“, izjavio je Kouls.

Moranova je za ITV izjavila da joj se slika uopšte nije svidela i daje u početku bila pomalo besna, ali je onda shvatila da je njen dečko to uradio iz šale a ne iz malicioznosti.

"U pitanju je samo šala koja se oetla kontroli i on sada pokušava da mi se iskupi“, izjavila je Moranova.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

15 razloga da počnete da jedete nar

Izvor: Kurir, 10.Feb.2014, 00:56

Osim što je ukusan, nar je antioksidant. Njegov sok je dobar za apsorpciju slobodnih radikala koji se nalaze u organizmu..Osim izvrsnog ukusa, ovo “rajsko voće” može da ponudi još dosta toga...Sprečava starenje..Nar je antioksidant. Njegov sok je dobar za apsorpciju slobodnih radikala koji se...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.