Tusta dobija ulicu u Puli

Izvor: Poznati.info, 19.Okt.2012, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tusta dobija ulicu u Puli

Ulica u Puli dobiće ime po pevaču KUD Idijota, koji je preminuo u nedelju.

Nakon vesti o smrti Branka Črnca, na društvenoj mreži Facebook pokrenuta je inicijativa da njegovo ime nosi jedna od ulica u gradu Puli, gde je slavni bend osnovan.

Samo par dana kasnije, oglasio se i gradonačelnik Boris Miletić i potvrdio da će Tusta dobiti svoju ulicu.

“Rado ću se odazvati ovoj hvale vrednoj inicijativi i podržati odavanje zasluženog >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << priznanja našem velikom muzičaru, ali, pre svega, velikom i omiljenom čoveku Tusti koji nas je, nažalost, prerano napustio”, saopštio je Miletić i dodao da je Tusta dugogodišnjim delovanjem doprineo promociji pulske kulturne scene i na taj način zadužio sve građane.

“Ulicom sa njegovim imenom obezbedićemo da njegov lik i delo ostanu u trajnom sećanju grada”, rekao je gradonačelnik.

(MONDO)

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Tusta dobija ulicu u Puli

Izvor: Svet, 20.Okt.2012, 19:06

Ulica u Puli dobiće ime po pevaču KUD Idijota, koji je preminuo u nedelju. Nakon vesti o smrti Branka Črnca, na društvenoj mreži Fejsbuk pokrenuta je inicijativa da njegovo ime nosi jedna od ulica u gradu Puli, gde je slavni bend osnovan. Samo par dana kasnije, oglasio se i gradonačelnik Boris...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.