Izvor: Piplmetar.rs, 28.Dec.2016, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trisija Mejklej nađena mrtva: Krenula je na božićnu večeru, sumnja se da ju je ubio čovek koji joj je ukrao kola

Poznata glumica i kaskaderka Trisija Meklej nestala je na Božić, nakon čega je njena porodica alarmirala policiju, a njeno beživotno telo pronađeno je u utorak.
Sumnja se da ju je ubio muškarac koji je ukrao njen automobil, zbog čega je osumnjičeni Amerikanac brzo je lišen slobode
On je pre ubistva, navodno, opljačkao jedan supermarket i napao radnike, a nakon toga je lišio života Trisiju, koja je u nedelju oko 16:30 na društvenoj mreži Fejsbuk objavila da je krenula na božićnu večeru na koju, nažalost, nikada nije stigla.
Skrolujte i kliknite na stranicu broj 2 za nastavak.

Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

GLUMICA ZVERSKI UBIJENA! Krenula na božićnu zabavu, nestala, a 4 dana kasnije su je pronašli zadavljenu u njenom autu!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Dec.2016, 15:45

Posle četiri dana velike potrage, telo američke glumice Triše Lin Mekoli (46) je pronađeno u Vašingtonu, u njenom automobilu, a policija je uhapsila Adrijana Dvejna Džonsona, koji je osumnjičen da je nesrećnu Trišu pretukao i na kraju zadavio...Triša Lin Mekoli, koja je najpoznatija po ulozi...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.