Traži da DNK analiza bude obavezna: Devin Antonović pokreće peticiju za izmenu zakona!

Izvor: Scandal.rs, 27.Jan.2016, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traži da DNK analiza bude obavezna: Devin Antonović pokreće peticiju za izmenu zakona!

Devin Antonović koji tvrdi da je vanbračni sin pevača Mirosalava Ilića pokreće peticiju za izmenu Zakona o porodičnim odnosima i traži da odlazak na DNK analizu zbog utvrđivanja očinstva bude obavezujući, navodi pulsonline.rs.

Devinova majka, Mirjana Antonović napisala je na Fejsbuku da je njen sin izrazio želju da se napravi peticija za izmenu srpskog zakona koji bi uvrstio odredbu da odlazak >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << na DNK analizu bude obavezan.

Antonovićeva je priložila i jednu od poruka koje joj ljudi neprestano šalju u znak podrške.

Ti si jako hrabra i jaka žena. Divim se tvojoj smirenosti, kao i tvom sinu kojeg si jako lepo vaspitala. Mislim da taj čovek i ne zaslužuje da mu se ruka pruži… On treba da dobije prezir kako od vas tako i od svih nas koje smo ga do danas voleli kao pevaca i umetnika. Jako mi je žao što sad prolazite kroz sve to jer sam sigurna da je vama najteže. Vi ste sigurno ta koja se mnogih stvari u prošlosti zbog njega odrekla. Vi ste divna zena i taj čovek ne zaslužuje ni gram publiciteta kao ni vaše pažnje. Sve najlepse želim vama i vašem sinu….“, status je koji je Mirjana Antonović postavila na Fejsbuku i koja se našla u centru afere jer tvrdi da je sina Devina (30) dobila upravo sa pevačem Miroslavom Ilićem sa kojim je, kako tvrdi, početkom osamdesetih bila u vezi.

Antonovići su u više navrata pokušali putem medija da nagovore pevača da uradi DNK test i prizna očinstvo nad Devinom Antonovićem. Međutim, Ilić je svaki put njihov zahtev odbio.

Prema Zakonu o porodičnim odnosima očinstvo se može utvrđivati i sudskom odlukom. Majka takav zahtev može postaviti do navršene desete godine života deteta, a dete može podneti tužbu za utvrđivanje očinstva bez obzira na rok.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.